Om KanLeveUden

KanLeveUden er en side bygget op ligesom ThisIsWhyImBroke. En super fed side med de mærkeligste ting der sælges på nettet.

 

KanLeveUden er lidt anderledes i den forstand, at siden for det første er på Dansk. Ikke nogen worldwide målgruppe. Dernæst er det med ting som man sagtens kan leve uden – det gør man lige nu, medmindre man på forhånd ejer tingene og ikke blev født før. Men selvom man kan leve uden noget, er det ikke ensbetydning med at man skal leve uden det.

 

Små ting i hverdagen som kan give lidt ekstra frihed hist og her eller gøre hverdagen bare en lille smule sjovere er det hele værd.

 

I modsætning til ThisIsWhyImBroke, er det her ikke de mærkeligste ting man kan finde på nettet. Det skal gerne kunne købes, og vigtigst af alt, være lovligt. Så hvis man nogensinde kan få sin egen kæle-hvidhaj til uønskede sælgere, så skal der vist en lovændring til før den triller herind… okay, der er mærkelige ting. Men ikke så mærkelige at en lov forbyder dig at anskaffe det.

 

KanLeveUden holder sig kørende på affiliate

 

Stort set alle links indeholder et affiliate link. Det betyder i praksis, at hvis der kommer et salg, tjener jeg en lille skilling i kommission. Det koster ikke køberen ekstra, men forhandleren der betaler denne kommission.

Alle links ‘gemmes’ bag en pæn omskrivning. Dette er af kosmetiske årsager, og lidt statistik. Så jeg kan se hvad folk klikker på. Man er vel lidt nysgerrig.

 

“Whaaat.. Jeg vil også tjene penge!”

Super. Start her. 🙂